Uživatel: nepřihlášen | Přihlásit se | Nová registrace | Zapomenuté heslo

10 dnů na ověření

více informací
Newslettery

zadejte Váš email a můžete dostávat od nás zajímavé zprávy

Jakou prezentaci preferujete (4.5.18)

vlastní webová stránka
(3291 hlasů)

záznam v katalogu
(3053 hlasů)

odborné články
(3085 hlasů)

reklamní sdělení
(3061 hlasů)

rozesílání emailů
(3149 hlasů)

osobní jednání
(3005 hlasů)

Ucelení služeb

Rozdělení služeb

Po transformaci projektu Bohatý Čech jsme dokončili konečnou prezentaci a ucelení služeb hlavních koučů a lektorů spolu s prezentací služeb podnikatelů v členské síti.

Pro služby jsou specifické především konzultační služby v oblastech osobního rozvoje, transformace osobnosti, leadershipu, finanční gramotnosti, poradenství pro střední management.

Ve světle poskytování služeb také proběhl proces stanovení nové cenové politiky, která je v návaznosti na tržní podmínky velmi přijatelná a poutavá pro svou kvalitu, přímost, individuálnost a koncepční zaměření.

V situaci, kdy došlo na rozsah poskytovaných služeb z naší strany, jako koučů, kladli jsme si otázku, jak být pro podnikatelské prostředí skutečně přínosní, efektivní a pružní a také v jaké kvalitě v souvislosti s našimi kompetencemi budeme schopni sloužit našim vzácným klientům. Celkově nebylo jednoduché v rozsahu naší specializace a zkušeností sestavit společný koncept, aby na sebe navazoval a byl tak nejen vhodný označení ucelený obsah služeb, vytvářející tržní potenciál vlivu a postupných výsledků. Nakonec se vše povedlo a přicházíme již s kompletními službami, které jistě ocení řada podnikatelů, malých a středních firem, organizací a obchodníků pro jejich cílený a profesionální rozvoj a výsledky.

Specifickými službami jsou

Koučink

Segmentace:

Time management /Osobní rozvoj / Leadership / Transformační leadership

Konzultace

Segmentace:

Obchod a komunikace / Finanční gramotnost / Leadership / Management

Hlavními službami chceme docílit udržitelnosti nejen naší podnikatelské sítě, nicméně také rozvoji obchodních podmínek, které jsou neustále v procesu inovace a transformace. Tento charakter v rozsahu služeb je pro nás prioritní a také podle našich zkušeností i samotný trh a tržní potenciál, protože právě tyto oblasti rozhodují o výsledcích v podnikání a udržitelnému, obchodnímu rozvoji.

Služby členů podnikatelské sítě

Z hlediska naší strategie, jsme silně přesvědčení, že podnikatelská síť musí být silná v návaznosti na interní procesy, avšak i na úrovni poskytování služeb.

Prezentace samotných podnikatelů je řešena partnerskými webovými stránkami, kde prezentují svůj odborný profil, kompetence, příběh, zájmy a také své podnikatelské aktivity, kterými přispívají společnosti. Jistě bylo na místě vytvořit místo, kde by byly veškeré služby partnerů sítě v jedné kostce a myslíme, že se nám to povedlo.

V podnikatelské síti naleznete služby v oblastech

Zdravý životní styl / Reality a investice / Multilevel marketing / Finanční gramotnost

Našim cílem je pochopitelně nezůstat jen u těchto oborů, nicméně neustále navyšovat obchodní potenciál skrze další podnikatele, kteří se přidají do podnikatelské sítě a budou zde chtít prezentovat své specifické a kompetenční zaměření.

Budeme velmi potěšení Vaší přízní a využíváním služeb, které jsme pro Vás připravili a jsme odhodlání plnit naše závazky vůči Vám…