Uživatel: nepřihlášen | Přihlásit se | Nová registrace | Zapomenuté heslo

10 dnů na ověření

více informací
Newslettery

zadejte Váš email a můžete dostávat od nás zajímavé zprávy

Ucelení služeb

Rozdělení služeb

Po transformaci projektu Bohatý Čech jsme dokončili konečnou prezentaci a ucelení služeb hlavních koučů a lektorů spolu s prezentací služeb podnikatelů v členské síti.

Pro služby jsou specifické především konzultační služby v oblastech osobního rozvoje, transformace osobnosti, leadershipu, finanční gramotnosti, poradenství pro střední management.

Ve světle poskytování služeb také proběhl proces stanovení nové cenové politiky, která je v návaznosti na tržní podmínky velmi přijatelná a poutavá pro svou kvalitu, přímost, individuálnost a koncepční zaměření.

V situaci, kdy došlo na rozsah poskytovaných služeb z naší strany, jako koučů, kladli jsme si otázku, jak být pro podnikatelské prostředí skutečně přínosní, efektivní a pružní a také v jaké kvalitě v souvislosti s našimi kompetencemi budeme schopni sloužit našim vzácným klientům. Celkově nebylo jednoduché v rozsahu naší specializace a zkušeností sestavit společný koncept, aby na sebe navazoval a byl tak nejen vhodný označení ucelený obsah služeb, vytvářející tržní potenciál vlivu a postupných výsledků. Nakonec se vše povedlo a přicházíme již s kompletními službami, které jistě ocení řada podnikatelů, malých a středních firem, organizací a obchodníků pro jejich cílený a profesionální rozvoj a výsledky.

Specifickými službami jsou

Koučink

Segmentace:

Time management /Osobní rozvoj / Leadership / Transformační leadership

Konzultace

Segmentace:

Obchod a komunikace / Finanční gramotnost / Leadership / Management

Hlavními službami chceme docílit udržitelnosti nejen naší podnikatelské sítě, nicméně také rozvoji obchodních podmínek, které jsou neustále v procesu inovace a transformace. Tento charakter v rozsahu služeb je pro nás prioritní a také podle našich zkušeností i samotný trh a tržní potenciál, protože právě tyto oblasti rozhodují o výsledcích v podnikání a udržitelnému, obchodnímu rozvoji.

Služby členů podnikatelské sítě

Z hlediska naší strategie, jsme silně přesvědčení, že podnikatelská síť musí být silná v návaznosti na interní procesy, avšak i na úrovni poskytování služeb.

Prezentace samotných podnikatelů je řešena partnerskými webovými stránkami, kde prezentují svůj odborný profil, kompetence, příběh, zájmy a také své podnikatelské aktivity, kterými přispívají společnosti. Jistě bylo na místě vytvořit místo, kde by byly veškeré služby partnerů sítě v jedné kostce a myslíme, že se nám to povedlo.

V podnikatelské síti naleznete služby v oblastech

Zdravý životní styl / Reality a investice / Multilevel marketing / Finanční gramotnost

Našim cílem je pochopitelně nezůstat jen u těchto oborů, nicméně neustále navyšovat obchodní potenciál skrze další podnikatele, kteří se přidají do podnikatelské sítě a budou zde chtít prezentovat své specifické a kompetenční zaměření.

Budeme velmi potěšení Vaší přízní a využíváním služeb, které jsme pro Vás připravili a jsme odhodlání plnit naše závazky vůči Vám…