Uživatel: nepřihlášen | Přihlásit se | Nová registrace | Zapomenuté heslo

10 dnů na ověření

více informací
Newslettery

zadejte Váš email a můžete dostávat od nás zajímavé zprávy

Jakou prezentaci preferujete (4.5.18)

vlastní webová stránka
(3291 hlasů)

záznam v katalogu
(3053 hlasů)

odborné články
(3085 hlasů)

reklamní sdělení
(3061 hlasů)

rozesílání emailů
(3149 hlasů)

osobní jednání
(3005 hlasů)

Síťový marketing a software řešení

Jako podnikatelská síť jsme se zamýšleli, zda je dobré být jen informačním portálem, nebo také pomůžeme lidem ze síťového marketingu, jistě nás napadlo, pojďme se k podnikatelům ze síťového marketingu chovat, jako ke skutečným podnikatelům, kterými také jsou, a poskytněme jim prostor k využívání nástrojů, jako plnohodnotné skupiny a firmy.

V případě zapojení se do určitého systému práce člověk pochopí, že podnikání v jistém systému, může být franšízovým provozem na úrovni řízení a vedení lidských zdrojů a tím se dostat k řešení, že podnikání v tomto charakteru je přímé pro nastavení plnohodnotného software, který udrží linii lidských zdrojů v projektové sestavě opakované práce a realizace k navyšování obchodního obratu, nebo rozšiřování podnikatelské skupiny, která je zainteresovaná ve franšíze, která drží systém práce a cílem je systém práce předávat dalším lidem pro pevné fungovánístabilní franšízy.

Software a síťový marketing, to nejde mnoha lidem moc dohromady a tak se raději usadí do pozice, klasického fungování místo toho, aby zkusili ve svých skupinách nastavit interní řízení v rozhraní, které by jim plnilo funkci razantního a procesního nastavení, kdy i interní lidé ve skupině vnímají svou práci ve zcela jiných měřítcích. Pochopitelně je nutné myslet na to, ze software skupinu nezachrání, nicméně má mnoho částí, které mohou zpestřit a také disciplinovaně vést lidi k nepřetržitému momentu, které je nutné a přímo v síťovém marketingu mít. Máme řešení, které může být pro Vaši skupinu tím nejlepším řízením, které si jistě budete chválit. Jedná se o sestavu, kterou si přizpůsobíte podle Vašich přímých specializací a evidencí, které vás jistě budou dobře doprovázet a také udrží linii projektových procesů, kdy budete mít kontrolu nad veškerým děním ve skupině a procesům Vašich lidí a snadněji uhlídáte činnosti, které potřebujete se skupinou udělat a realizovat.

Jedná se o vysoce flexibilní systém, který pomůže řídit vaše obchodní příležitosti a jeho nastavení pro Vás bude Příjemné jednání. ERP project management Onesoft connect je řešením, díky kterému si nastavíte procesy ve skupině, jako lego, čili přesně podle potřeb a následných částí rozvoje, které jistě chcete také ve své skupině hlídat a mít kontrolu nad lidmi, přicházejícícmi, odcházejícími atd. Řešení je v cloudu a může vás stát pozitivní finanční investice. Dalším řešením, které jako podnikatelská síť doporučujeme, je CRM pro Microsoft Outlook Prémium, díky kterému budete mít přehled nad všemi částmi podnikatelských prací a obchodních dohod, závazků dalších příležitostí a sestavy pracovně obchodních procesů. Jsme přímým dodavatelem těchto software, a proto Vám k nim poskytneme i předkonzultace pro pochopení a nastavení interního řízení skupiny v oblasti síťového marketingu tak, jak nemá každý.  Mnoho lidí odchází, noví přicházejí, jaké jim poskytujete možnosti zapojení, jaké jim dáváte pracovní interní prostředí pro komunikaci s Vámi? Jak evidujete pracovní plány, obchodní schůzky, jak zpracováváte agendu pro zpětné hodnocení práce a zlepšování disciplíny a výkonnosti? Tyto otázky v síťovém podnikání můžete řešit a my s řešením přicházíme, nastavte ve skupině interní, skupinový, nebo divizní software, nebo jste přímým majitelem sítě? Nastavte software celé síti a posuňte celé podnikání v této oblasti na zcela jinou úroveň práce a vnímání podnikání trhem tím, že budete pracovat na tom, abyste měli interní procesy lépe řízené a ovládané, trh si toho všimne. Má být Vaše podnikání v MLM jen dalším v řadě, nebo vnímáno, jako sofistikované podnikání 21. Století, kde i interní projektové řízení má své místo a bytí v managementu. Leadership je bez managementu jen motivačním a příkladným jednáním, s managementem a interním systematickým řízením je teprve zpevněný a smysluplný leadership, pro který management pracuje a to je právě interní prostor pro řízení skupiny a jejich procesů a činnosti lidských zdrojů.

Ozvěte se nám a pojďme prohovořit, jak Vám tato realita podnikatelské a informační sítě může razantně změnit podnikání v oblasti, kterou mnohokrát trh odmítl, jako amaterské podnikání a nastavte svému síťovému marketingu rovinu, která se bude řadit mezi profesionálně řízenou franšízu síťového podnikání a tržního prostředí pro informační a digitalizovaný trh plných příležitosti a možnosti zlepšovat život na internetové a reálné úrovni služby a servisu k potenciálním a stálým odběratelům, samospotřebitelům a zákazníkům.

Váš Bohatý Čech