Uživatel: nepřihlášen | Přihlásit se | Nová registrace | Zapomenuté heslo

10 dnů na ověření

více informací
Newslettery

zadejte Váš email a můžete dostávat od nás zajímavé zprávy

Jakou prezentaci preferujete (4.5.18)

vlastní webová stránka
(3290 hlasů)

záznam v katalogu
(3053 hlasů)

odborné články
(3085 hlasů)

reklamní sdělení
(3060 hlasů)

rozesílání emailů
(3149 hlasů)

osobní jednání
(3004 hlasů)

Realizace procesů

Cílem informační a podnikatelské sítě je, aby neustále nabízel podpůrné marketingové řešení a také strategicky směřoval pro zvyšování povědomí o našich klientech, kteří se rozhodli pro jakékoli možnosti spolupráce, které jsou v rámci naší sítě otevřeny.

Mezi nové procesy, které byly vytvořeny a realizovány jsou:

1) Vytvoření e-shopu s odbornými a podpůrnými materiály

2) Vytvoření nových produktů přímo poskytovatelem B_Č

3) Provizní systém pro partnery sítě

4) Vytvoření vzdělávacího programu v rámci sítě

Díky těmto zásadním procesům, bylo vytvořeno to, co jsme od první chvíle plánovali a to byl projekt, hodný označení, podnikatelská síť, kde je možné se vzdělávat, posunout na poli podnikání, využít podpůrných služeb a v neposlední řadě vydělávat peníze. Tím se celý koncept posunul o zcela novou úroveň, než na které se nacházel víceméně jako stagnující informativní webové stránky. Novými procesy získal projekt nejen vyšší počet příznivců, ale také partnerů, kteří se rozhodli pro spolupráci a již prezentují své projekty a využívají dostupných informací a marketingových strategií.

E – Shop Bohatý Čech

Tento shop vznikl za podpory strategického a obchodního partnera, kterým je e-shop Martinus.cz– shop, dále jen Martinus s.r.o.Díky tomuto e – shopu jsme schopni nabídnout a poskytnout, skutečně kvalitní literaturu a případně některé audio materiály, které jsou pro podnikatelské a manažerské prostředí skutečně zajímavé a také podporují myšlení, přístup, rozvoj, informovanost a připravenost podnikatelů, manažerů, obchodníků, osob, které se zabývají samotným rozvojem atd. Je třeba podotknout, že se nejedná pouze o tituly manažerského a podnikatelského charakteru, ale také z oblasti zdraví, výchovy dětí, psychologie a spirituálních témat. Pokud se k nám budete vracet pro nákup literatury, budeme nejen velmi rádi, ale také pro Vás máme dopravu zdarma, knihu měsíce s 5% slevou a dopravou zdarma a samozřejmě připravujeme zvýhodněné sety knih za mimořádné ceny, které při běžných nákupech nejsou dostupné. Těšíme se na Vaši přízeň a nakupování…

Produkty Bohatý Čech

Z důvodu zaměření a cílů, jsme se rozhodli pro poskytování online produktů, které mohou nejen podpořit marketingovou část osob samostatně výdělečně činných, nezávislých vlastníků podnikání síťového marketingu, ale také malých a středních podniků. Vytvořili jsme hlavní produkt, kterým jsou vlastní webové stránky B_Č, které jsou principielně jednoduchou online franšízou, kde pod hlavní značkou může obchodník, podnikatel, firma využít své prezentace, odborných profilů, produktů a rozšířit informovanost svých potenciálních klientů pro zviditelnění a samotnou akvizici. Jedná se o zapojení do podnikatelské sítě a čerpání mnohých výhod a posílení rozvoje svých lidí, sebe a své firmy.

Dalšími navazujícími službami, jsme chtěli docílit rozšíření strategického síťování, pro prezentaci a také samotný rozvoj kompetencí, schopností, myšlení a samotných silných stránek osobnosti, skupin a týmů.

Prezentace v katalogu podnikání

Bonusy

• 25% sleva na veškeré akce pořádané BČ
  • Členství v podnikatelské síti BČ

• Firemní prezentace
  • Osobní prezentace

Publikace článků

Bonusy

• 25% sleva na veškeré akce pořádané BČ
  • Členství v podnikatelské síti BČ

• Publikace ve veřejné části
  • Publikace pro registrované

PR prezentace

Prostor

• Nabízet reklamní prostředí

• Výdělečná činnost na marketingových prostředcích
  • Vytváření obchodní, partnerské sítě

• eBooky, Bannery,
  • Obchodní prezentace, Odborné profily a specializace
  • Po domluvě a schválení reklamní videa

Provizní systém pro partnery

Od začátku změn a transformace projektu, jsme si byli vědomi toho, že pokud má mít podnikatelská síť a možnosti smysl, musí být součástí provizní systém, díky kterému budeme schopni nejen podpořit podnikatele a obchodníky, kteří chtějí vytvářet další příjmy, ale také začínající podnikatele a obchodníky, kteří hledají nové možnosti, jak ovlivnit výši svého příjmu. Jedná se o následný prodej služeb B_Č třetím stranám. Součástí provizního systému je podpora ze strany vedení a rozvoj jednotlivých kompetencí, pro zvyšování kvality obchodních dovedností, komunikace, obchodních a marketingových strategií a také osobního růstu, jako takového. Při zapojení do obchodního plánu se stává osoba, nebo firma aktivním členem obchodního týmu, který je v obchodním procesu sítě, jeho náplní je akvizice klientů, pečuje o svou klientelu, kterou získal, zúčastňuje se online meetingu se svým mentorem, získává výhodnější bonusy sítě a vydělává finance na základě obratu, který vytváří.

Vizí a následnými cíli jsou také vytvoření affilate programu, nové produkty jako jsou audioknihy od našich koučů a lektorů, pomůcky, jako je manažerské a podnikatelské vybavení.

Vzdělávací program sítě B_Č

Součástí propracovaného obchodního modelu je v každém případě kvalitní rozvojový program. Tento fakt jsme pochopili a proto vytvořili proces rozvoje, který je zaměřen na osobní rozvoj, rozvoj kompetencí a schopností, jako je například neverbální inteligence, komunikace, obchodní dovednosti, leadership, budování sítě a obchodních týmů, podnikatelský přístup a myšlení, time management. Dalšími navazujícími programy jsou semináře, workshopy, literatura, audioknihy, osobní kouč případně konzultant a mentor pro rozvíjení silných stránek a kompetencí v konkrétních činnostech.

Cílem je podporovat partnery a kolegy pro realizaci svých tužeb a vizí a vytvořit skupinu lidí, kteří chtějí pracovat na tom, jak být neustále lepší v tom, co dělají a chtějí dělat. Náš vzdělávací program je v každém případě podložený na praktických zkušenostech, reálných principech a postupech, díky kterým je realizace cílů a vizí snadnější.

V současnosti je projekt ve fázi, kdy prověřuje nově nastavené procesy a zlepšuje jejich načasovanou, provázanost a konečné výsledky. Součástí toho je právě realizování obchodních cílů, priorit a zaměření.